Zile Dinçerler Anadolu Lisesi

WEB https://ziledincerleranadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : ŞEYHALİ MAH. DİNÇERLER CAD. DINÇERLER ANADOLU LISESI BLOK NO 25 ZİLE / TOKAT
VİZYON : İstiyoruz ki... Okulumuzdaki eğitim-öğretim etkinliklerinde öğrencilerimize çok yönlü soyut, eleştirel, yaratıcı, yapıcı, bağımsız, mantıklı ve analitik düşünme becerileri kazandırmayı amaçladığımız her kes tarafından bilinsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda bütün çalışanlar her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki…Okul yönetimi ve liderler her zaman gelişmeye açık olsun
MİSYON : Biz 21. yüzyılda eğitim programlarının, öğrencilere çok yönlü, soyut, eleştirel, yaratıcı ve bağımsız düşünme, problem çözme ve iletişim becerileri kazandırması; bilgi üretmeyi ve öğrenmeyi öğretmesi; kendilerini değerli bir insan olarak hissetme, kapasitelerine güvenme ve farklılıklara değer verme gibi özelliklere sahip olmalarına yardımcı olmak için varız.
BAŞARILAR : 2009 ÖSS sonuçlarına göre Şahin ALP sözel puan sıralamasında Türkiye 497.si olmuştur. 2010 ÖSS sonuçlarına göre Didar BOZKURT TS-2 sıralamasında Türkiye 128.si olmuştur. 2011 LYS Sonuçlarına göre Saadettin DEMİREL TS sıralamasında Türkiye 98.si olmuştur. 2019 YKS Sonuçlarına Göre M.Emin KUYUMCU Türkiye 1500.si olmuştur.

Saatler : Ders Başlama: 08;20 Ders Bitiş: 15;50
Yabancı Dil : İngilizce - Almanca
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ VE BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN GEÇİŞ GÜZERGAHINDA 10 METRE YAKININDA DURAK VAR.
Yerleşim Yeri : ŞEYHALİ MAH.DİNÇERLER CAD.NO:25 ZİLE/TOKAT
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri : 68
Taban-Tavan Puan Bilgileri : SINAVSIZ ÖĞRENCİ ALAN OKUL